Tusen gånger om

Life is nice when you just let you go with the flow. My friend A honored me with her spontan visit here in Linköping.

My bycicle let me down though. The back wheel. Dead.

One hour left before the intervall training of the death with IK Akele. I thought my bycicle adventure would be a
good excuse not to go there (20 min with the bike, so quite long to run there) but a colleague of mine is picking me up with his car soon. Not my idea, i would like to sit on my couch for the evening and listen to the gubben i lådan thousend times over and over again. I like his voice and the power he uses when he sings that he would do it again and again. Like will i run
tonight thousand and thousand times on and on?

In another song, he writes “du är bäst nu men du var bättre förr, våra brister gör oss till människor“. And in another one “Allting början om. Jag kan börja om. Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig, när allting börjar om.” Btw, this little boy speaks fluently 5 langages. Who else does?

2011_3-0176.JPG

The playlist “half marathon” in on the ipod for now. Even if we are between 20 and 30 at the training, i run most of the time alone in my heat, like the slowest one and i need motivation. Oh yeah! Enjoy the song of the day:

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten

Varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
Fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag trängde bort jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

2 thoughts on “Tusen gånger om

  1. Du kan väl jogga till träningen (så är du uppvärmd inför intervallerna ( eller helt slut?)

    Like

Comments are closed.