Melissa oh Melissa

you have a nice voice and i like your music but why oh why do you have to sind songs that are so sad? I liked to spend the evening with you, but i was not recognizing myself into your lyrics. Well, strange, because i did for some months ago. Remember…

But tonight, i was just thinking that i am lucky, me who have someone special to think of and how secure it feels. Maybe i should not feel that safe but i just want to live here and now and with him. Without drama, why and when.

I need to pack my bags because tomorrow, it is for me time (and i can’t wait) to travel to the south. In one week, i think it will be even better. But tomorrow, switch off the phones, enjoy the moment, laugh and hug. And you who are reading this and thinking i am becoming like a giryl teenager, try it. Take a person you like in your arms, close your eyes and think how good it feels to have someone close to you. Stop smiling, just do it. Try it.

I may have some new phone someday and since the camera will be very better much, i was wondering in making some videoblog. No, you won’t see me saying “hum, ja, yes, oh, hum” but like “see the things that i see every day”. What do you think? would you like to live my life virtually for some seconds?

OK, the song of the day could just be from Melissa, enjoy the music:

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade nåt gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det rår jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig