Heavy

The air tonight is heavy. I wish it would be a thunderstorm. Not yet, just good synchronised with the running training.

I have been going around these past days with heavy steps, not really a good company for anyone, that’s why i decided not to write yesterday. You don’t need to worry, i am stronger than that though. I received a lots of messages and signs, even reading tips, i appreciate that. But as i wrote, i won’t complain anymore about that.

Just about that. I’m french after all, so complain is a must here.

2011_3-5585.JPG

I plaid volleyball yesterday evening. Ages that i haven’t and even if i needed like 156225 services to come in the game, i was not that bad i thought i would be… Well not a brilliant player either.

I received something that may be the new morning CD here in Linköping. This is Veronica Maggio, who made a good pop album, with melodies that stay in the head more than a day i guess and the song of the day may be quite good to represent my past days. Jag tror mitt hjärta blöder.

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full
Du är för ung
Jag ser dig prata men hör inte ett dugg
Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag
Ger dig en kram
Jag ser dig ringa men har inget val
Vi går på rad
Sotiga barn
Barfota fötter genom hela stan

Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
(De stänger här men ingen bryr sig)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Åh, kom vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv